Dräger - alkolukot

slide-eberi

Promillemittari Dräger Alcotest 3000

slide-remuc

Tarjoukset

  1. Tab-1
  2. Tab-2
  3. Tab-3
  4. Tab-4
  5. Tab-5
next
prev

Auton alkolukot

Alkolukot estävät humalassa ajamisen. Kauttamme saatte vapaaehtoiset alkolukot sekä alkolukot valvottuun ajo-oikeuteen asennettuna.

Alkolukko on laite, joka estää auton käynnistämisen jos kuljettajalla on vähintään 0,1 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Tämä vastaa noin 0,2 promillen alkoholipitoisuutta veressä. Esimerkiksi vuonna 2008 rattijuopumustapauksia oli 26 000 kpl. Tilastojen mukaan joka päivä kolme suomalaista loukkaantuu onnettomuuksissa, joihin on sekaantunut rattijuoppo. Joka viikko näissä tapauksissa myös kuolee ihmisiä.

Alkolukko tulee pakolliseksi koulu- ja päivähoitokuljetuksissa 1.8.2011. Huolehdithan sinäkin, että alkolukko on asennettu elokuun alkuun mennessä. Lue lisää alkolukosta Liikenne- ja viestintäviraston sivuilta.

Dräger - alkolukot valvottuun ajo-oikeuteen ja vapaaehtoiskäyttöön

Myymämme ja asentamamme malli on Dräger Interlock XT. Alkolukkomalli on valtion hyväksymien alkolukkojen joukossa niin valvotussa ajo-oikeudessa kuin vapaaehtoiskäyttöön hyväksyttyjen alkolukkojen joukossa. Lisää lainmukaisista alkolukoista trafin sivuilta.

Alkolukot valvottuun ajo-oikeuteen

Drägerin alkolukko on lain mukainen ja hyväksytty alkolukkomalli. joka pitää olla lain mukaan asennettuna 1.8.2011 mennessä, mikäli teette koulu- ja päivähoitokuljetuksia. Pyydä tarjous Dräger interlock XT - alkolukon asennuksesta valvottuun ajo-oikeuteen.

Alkolukko vapaaehtoiskäyttöön

Alkolukon voi myös asentaa vapaaehtoisesti. Drägerin alkolukko on tyyppihyväksytty valtion ja eu:n toimesta myös vapaaehtoiskäyttöön. Laitteen hyödyt tulevat esille varsinkin paljon ajaville, lahjaksi juuri kortin saaneelle tai jos haluaa olla varma siitä, että promilleja ei ole.

Myymme ja asennamme laitteet autoihin. Tarjouksena kuluttajille alkolukko asennettuna 1500 €. Ammattiautoilijat - pyydä tarjous.