Dräger - alkolukot

slide-eberi

Promillemittari Dräger Alcotest 3000

slide-remuc

Tarjoukset

  1. Tab-1
  2. Tab-2
  3. Tab-3
  4. Tab-4
  5. Tab-5
next
prev

Auton alkolukot

Alkolukot estävät humalassa ajamisen. Kauttamme saatte vapaaehtoiset alkolukot sekä alkolukot valvottuun ajo-oikeuteen asennettuna.

Alkolukko on laite, joka estää auton käynnistämisen jos kuljettajalla on vähintään 0,1 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Tämä vastaa noin 0,2 promillen alkoholipitoisuutta veressä. Esimerkiksi vuonna 2008 rattijuopumustapauksia oli 26 000 kpl. Tilastojen mukaan joka päivä kolme suomalaista loukkaantuu onnettomuuksissa, joihin on sekaantunut rattijuoppo. Joka viikko näissä tapauksissa myös kuolee ihmisiä.

Dräger - alkolukot valvottuun ajo-oikeuteen ja vapaaehtoiskäyttöön

Myymämme ja asentamamme malli on Dräger Interlock 5000 ja 7000. Alkolukkomalli on valtion hyväksymien alkolukkojen joukossa niin valvotussa ajo-oikeudessa kuin vapaaehtoiskäyttöön hyväksyttyjen alkolukkojen joukossa.

Alkolukot valvottuun ajo-oikeuteen

Drägerin alkolukko on lain mukainen ja hyväksytty alkolukkomalli.  Pyydä tarjous Dräger interlock 7000 - alkolukon asennuksesta valvottuun ajo-oikeuteen.

Alkolukko vapaaehtoiskäyttöön

Alkolukon voi myös asentaa vapaaehtoisesti. Drägerin alkolukko on tyyppihyväksytty valtion ja eu:n toimesta myös vapaaehtoiskäyttöön. Laitteen hyödyt tulevat esille varsinkin paljon ajaville, lahjaksi juuri kortin saaneelle tai jos haluaa olla varma siitä, että promilleja ei ole.